Over ons

Ben je op zoek naar een kunstwerk, foto van een fotograaf óf een eigen foto aan jouw wand die er nèt wat anders uit ziet? Kies dan voor een print op onze speciale textielmaterialen en onze luxe, exclusieve aluminium lijsten.

Wil je beelden regelmatig en gemakkelijk kunnen wisselen? Dan heeft ChangeFrame de perfecte oplossing! Een mooie foto, patroon of illustratie aan de wand is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een ruimte. Door onze samenwerking met gerenommeerde fotografen, kunstenaars en illustratoren is er voor iedere gelegenheid en iedere smaak wat wils in onze collectie.

Een eigen foto aan de muur? Dat kan natuurlijk ook. Doordat wij de complete productie in eigen beheer hebben, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Waar staan wij voor?
  • 1. Switchable Art. ChangeFrame maakt het gemakkelijk wisselen van kunst in jouw lijst mogelijk. Ben je het beu iedere dag naar dezelfde foto te kijken, wil je een andere sfeer creëren? Dan is ChangeFrame een ideaal product voor jou. Binnen no-time is je doek verwisseld. Je andere doek is makkelijk op te bergen doordat deze op te vouwen is.
  • 2. Art Made Easy. Door de combinatie van frame en doek is het wisselen van je foto of kunstwerk erg makkelijk. Daarnaast is het plaatsen van het frame aan de wand geen lastig karwei.
  • 3. Een uniek product van top kwaliteit. Prints van hoge kwaliteit en strakke frames zullen een echte eyecatcher zijn in jouw ruimte! We produceren alles in eigen beheer. Bij ChangeFrame selecteren we onze eigen materialen, machines en inkten. Doordat wij het hele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen wij de kwaliteit van ons product garanderen. Alleen het beste is goed genoeg. Vragen of opmerkingen over onze kwaliteit? Wij staan altijd voor je klaar!
  • 4. Topservice. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn met een ChangeFrame? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!
  • 5 Een groot aanbod aan foto’s, kunst, illustraties en beelden van vele artiesten. Door deze samenwerking hebben we een breed aanbod met beelden die passen bij elke sfeer en inrichting.