Materialen

Bij het samenstellen van je Change Frame heb je de keuze uit 2 verschillende materialen:

  • ChangTex. Het standaard materiaal voor je Change Frame. De combinatie van materiaal en inkt zorgt voor prachtige kleuren op dit materiaal. Door de matte uitstraling is dit materiaal enorm goed geschikt voor wanddecoraties.
  • ChangeTexGloss. Wil je een iets luxere uitstraling dan is ChangeTexGloss een geschikt materiaal. Door de glans heeft het een luxere uitstraling dan ChangeTex.

Materialen en inkten die worden gebruikt bij Change Frame worden door ons zelf getest, geselecteerd en geprint. De materialen voldoen dan ook aan strikte eisen:

  • ChangeTex en ChangeTexGloss zijn getest op gevaarlijke stoffen volgens de Oeko-Tex® normen. Dit houdt in dat onze materialen niet schadelijk zijn voor mens en milieu.
  • Onze inkten zijn op waterbasis, geurvrij, recyclebaar en bevatten geen gevaarlijke stoffen. Dit houdt in dat ook onze inkten niet schadelijk zijn voor mens en milieu.
  • Alle materialen die door ons gebruikt worden zijn vanzelfsprekend voorzien van brandcertificaten. Dit houdt in dat alles dus bewezen veilig is voor gebruik binnenshuis.

Door de perfecte combinatie van inkt en materiaal kunnen wij een product van zeer hoge kwaliteit garanderen.

Change Frame doeken zijn op te vouwen, wat opbergen makkelijk maakt. Alle Change Frame prints zijn voorzien van een kunststof strip die precies in het door ons ontwikkelde aluminium frame past. Op deze manier is het supermakkelijk om je print in het frame te zetten.

Tip: begin het opspannen van je print altijd vanuit de 4 hoeken. Dit zal het bevestigen een stuk makkelijker maken. Het label aan de onderzijde maakt het verwijderen van de print uit het frame makkelijk.