Montage

Je Change Frame wordt thuis geleverd als een compleet pakket, met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Niet moeilijk, maar extreem makkelijk gemaakt, speciaal voor jou. Niet voor niets is ons motto; Art Made Easy. Wij garanderen dat het monteren van je lijst simpel zal zijn. Wanneer je het pakket opent zie je het volgende:

  • De aluminium lijst, in verschillende delen.
  • 4x een hoekbevestiging waarmee de profielen gemakkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden. Dit kan je doen met de bijgeleverde Change Frame tool.
  • De bevestigingsmaterialen om je kunstwerk aan de muur te bevestigen.
  • Heb je een frame besteld wat groter is dan 4 meter, of heb je het Change Frame laten opdelen, dan zitten er ook nog koppelstukken in de doos om de lijst aan elkaar te maken. Dit doe je met dezelfde, bijgeleverde Change Frame tool.

Hoe je het frame monteert kan je zien in het volgende filmpje.

In de bijgevoegde handleiding kun je het volgende lezen:
Het begin maak je door de hoekstukken in de lijst te schuiven, waardoor je de vier lijstdelen aan elkaar kunt bevestigen. Bestaat je lijst uit meerdere delen? Dan maak je eerst de verschillende delen aan elkaar met de bijgeleverde koppelstukken.

** afbeelding **

Vervolgens kan het frame aan de muur bevestigd worden. Wanneer je dit hebt gedaan kun je het doek in het frame spannen. Dit doe je door de print eerst in de vier hoeken te bevestigen. Je steekt de kunststof strip van je textieldoek in de daarvoor bestemde gleuf van je lijst. Daarna werk je naar het midden toe vanuit de hoeken en het doek spant zichzelf op.